HTML

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

HUNhírek

Nem valamelyik pártért, hanem Magyarországért jött létre ez a blog!!! Nem számít melyik pártra szoktál szavazni, netán melyikben vagy benne, itt az a lényeg h minek vallod magad MAGYARNAK! Ez a blog Magyarország helyzetével foglalkozik és a heti hírek elemzésével. Emellett zenei résszel is és fesztiválokkal.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

Egy kis MAGYAR hang!

Menekülnek? de mi elől?

2009.08.27. 21:50 vandrewhun

"Aláírásommal kinyilvánítom és tiltakozom a magyarországi cigányságot ért sorozatos terrortámadások és diszkrimináció miatt, és ezért Magyarországról el kívánok költözni." 
 

Ez a mondat és 150 aláírás állt azon a kérelmen melyet vidéki romák nyújtottak be Kolompár Orbánnak az OCÖ elnökének és azt kérték, hogy igazolja nekik, hogy ők "Magyarországon politikai üldözöttek, és sorozatos terrortámadásnak vannak kitéve". Mindezt azért, hogy az OCÖ segítse őket kivándorolni Kanadába, esetleg Angliába, Svédországba, Belgiumba, Egyesült Államokba. 

Vajon mi elől menekülnek? Furdalja őket a lelkiismeret, vagy netán vaj van a fejükön? és épp ezért félnek? nem értem de hozzá teszem nem értek egyet azzal, hogy vki megöl egy embert jöhet bárhonan! Aki embert öl az nem ember!!!!!!
Várom a kommentárokat akik nagyokosak és megmondják a tutit ,hogy ők máshogy gondolják de szerintem az ienek nem normálisak! Én ember vok, Európai, Székely-Magyar és hazafi!  Nem szélső jobboldali, egyik oldalon sem állok én Magyarország oldalán állok a békés Magyarországért AHOL NEM BŰN MAGYARNAK LENNI !!
 

 

                           üdv vandrewhun

 

 

             

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország magyarok cigányság

A bejegyzés trackback címe:

https://hunhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr371342925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása